Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Зберігайте: найсмачніші рецепти глінтвейну

Хороший новорічний фільм, рідні люди поруч і глінтвейн - ідеальний зимовий вечір. Тож обирайте фільм, а з рецептами ми вам допоможемо. 
ГЛІНТВЕЙН КЛАСИЧНИЙ

Інгредієнти:
– червоне столове (сухе) вино – 750 мл
– мед 2-3 ст. ложки
– лимон – 1 шт
– апельсин – 1 шт
– яблуко – 1 шт
– тертий імбир – 1 ч. ложка
– мускатний горіх ¼ ч. ложки
– 2 палички кориці і гвоздика за смаком.
Приготування:
У баняку змішати гвоздику, мускатний горіх, корицю, імбир. Додати 100 мл води, довести до кипіння, прибрати з вогню. Потім отриманий відвар процідити. Настоювати 10 хвилин.
Апельсин, яблуко і лимон нарізати скибками. До відвару налити вино і додати нарізані фрукти. Довести до кипіння, але не кип'ятити! Після цього можна подавати.
 
ГЛІНТВЕЙН ЗИМОВИЙ

Інгредієнти:
– червоне столове вино – 75 мл
– настій міцного чаю – 100 мл
– кориця і гвоздика за смаком.
Приготування:
У емальований посуд налити вино і настій міцного чаю. Довести напій до кипіння. Потім в посуд додати корицю і гвоздику за смаком, дати настоятися. Злегка підігріти, якщо глінтвейн охолов, і можна подавати до столу.
 
ГЛІНТВЕЙН ПО-КИЇВСЬКИ

Інгредієнти:
– десертне солодке червоне вино – 150 мл
– наливка вишнева – 50 мл
– лимон – 1/2 шт
– кориця і гвоздика на смак.
Приготування:
У посуд налити вино і вишневу наливку, довести суміш до кипіння, але не кип'ятити. Потім в глінтвейн додати прянощі, лимон, нарізаний тонкими скибочками, і дати настоятися близько 10-15 хв. Гарячий глінтвейн розлити по чашках (при необхідності підігріти).
 
ГЛІНТВЕЙН З КОНЬЯКОМ

Інгредієнти:
– червоне напівсолодке вино – 150 мл
– коньяк – 20 мл
– мед – 50 г
– лимон – 1/2 шт
– кориця і гвоздика за смаком.
Приготування:
У посуд налити червоне напівсолодке вино і розчинити в ньому цукор, а потім доводити до кипіння, але не кип'ятити. Гаряче вино зняти з плити, додати в нього спеції і лимон, нарізаний скибочками. Додати коньяк і дати настоятися близько 10-15 хв. Готовий гарячий глінтвейн розлити у чашки.
 
ГЛІНТВЕЙН З БІЛОГО ВИНА

Інгредієнти:
– біле сухе вино – 750 мл
– яблучний сік – 500 мл
– мед 2-3 ст. ложки
– лимон 1 шт
– апельсин 1 шт
– яблуко 1 шт
– тертий імбир 1 ч. ложка
– мускатний горіх ¼ ч. ложки
- 2 палички кориці і гвоздика на смак.
Приготування:
Змішати гвоздику, мускатний горіх, корицю, імбир. Додати 100 мл води, довести до кипіння, прибрати з вогню. Отриманий відвар процідити. Настоювати 10 хвилин.
Апельсин, яблуко і лимон нарізати скибками. У баняк з відваром з прянощів налити вино, сік і додати нарізані фрукти. Довести до кипіння, але не кип'ятити. І можна подавати до столу. Смачного!
Джерело: tvoemisto.tv





ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Чи правильно чинять матусі, які відводять застуджену дитину до дитячого садка? Хтось погодиться, вважаючи, що таким чином у малюка зміцнюється імунітет, а хтось упевнений: застуду краще пересидіти вдома, щоб уникнути ускладнень.   Як повідомляє портал Сlutch, відомий дитячий педіатр Євген Комаровський вирішив розставити всі крапки над "і". "Я багато разів про це писав, але ще раз хочу повторити, тому що це питання ключове: організм дитини при правильній допомозі з боку батьків справляється з ГРВІ самостійно, практично без ліків. Все, що потрібно, - це теплий одяг, прохолодне вологе повітря, рясне пиття. Список ліків в більшості випадків обмежений трьома позиціями: засіб для пероральної регідратації, сольові краплі в ніс і іноді - жарознижуючі засоби (парацетамол та ібупрофен).  Якщо при лікуванні ми не виходимо за рамки цього списку, то тоді відвідувати садок і можна, і потрібно. Якщо ж кожне ГРВІ - це привід призначити безліч ліків, якщо кожне ГРВІ закінчується ускладненнями, які